Alexei Berezutski: biografi, præstation

Alexei Berezutski - kendt russisk fodbold forsvarer. Spiller på landsholdet. Multipel vinder af mesterskabet og Super Bowl af landet.

mellem vand polo og basketball

Aleksej Berezutskij blev født i Moskva i 1982. Han har en tvillingebror, der er ældre end ham ved 20 minutter. Han er også en professionel fodboldspiller. Nu er de sammen til fordel for klubben CSKA og russisk landshold.

Deres mor arbejdede som revisor og hans far - en lærer af fysisk uddannelse, så den kærlighed til sporten, de havde siden barndommen. I folkeskolen, sammen med fodbold, engageret i vandpolo. Men i sidste ende valgt en fodboldskole "Change". Deres første træner var Vladimir Lopatin.

Alex og hans bror havde allerede stod imod jævnaldrende høje, disciplin og fine fysik. I en alder af 15, blev de forvist fra de øverste division mesterskabet ungdomsskoler. Brødrene tænkte alvorligt engagere sig med fodbold, skiftede til basketball. Time skole hold "Torpedo-ZIL" inviterede deres ex-angriber "Avtozavodtsev" Vladimir Kobzev. Snart berømte træner Boris Ignatiev begyndte at tiltrække dem til de spil til førsteholdet.

debut i professionel sport

I det professionelle team gjorde Alexei Berezutski sin debut i 2000. Han var 18 år gammel. I første division, har han gået ud over "Torpedo-ZIL" i Tomsk i en kamp mod den lokale "Tom". Berezutski spillede i startopstilling. Vejrforholdene var ganske nefutbolnoy - 7 grader Celsius. Som et resultat, spillet endte i en uafgjort 0: 0. Efter at have tilbragt endnu en match for "Torpedo", Berezutski gik udlånt til Novorossiysk "Chernomorets", taler i de store ligaer. Eliten af ​​russisk fodbold Alexei Berezutski fik sin debut i marts 2001. Han kom fra bænken i et spil mod Moskva "Spartak". Ved slutningen af ​​den "røde-hvide" trak en sejr på 2: 1.

Snart spillet mod "ROSTSELMASH" Berezutski scorede sit første mål i de store ligaer. Hans præcist skud tidligt i anden halvdel frelst "Chernomorets" fra nederlag (1: 1). I alt tilbragte han 14 novorossiytsev kampe.

Ifølge resultaterne af sæsonen, "Chernomorets" sluttede sidste og forvist til anden liga.

CSKA

I CSKA debuterede i maj 2002 Alexei Berezutski. Biografi af atlet på det tidspunkt var helt forbundet med fodbold. Forsvareren forlod banen i kampen mod hovedstadens "Torpedo". I første omgang konkurrence i sin stilling var høj. Berezutski overhalede Semberas, Evsikova og Dai, men til sidst var i stand til at vinde en plads i startopstillingen.

Allerede i 2003, spillede han i alle kampe i mesterskabet fra det første minut, først vandt guldmedaljer i russisk mesterskab.

Med CSKA indtil nu knyttet hans biografi. Alexei Berezutski, hvis foto er jævnligt rammer siderne i sport aviser, klubben vandt seks russiske mesterskaber, fem gange blev sølvmedaljevinder og to gange - bronze. 7 gange vandt landspokalen i landet, seks gange blev ejer af Super Bowl.

I alt har den "hær" brugt 317 kampe og scorede 6 mål.

UEFA Cup

I den europæiske arena også med succes udført Alexei Berezutski. Foto forsvarer altid får i rapporterne CSKA matcher i Europa. Den mest succesfulde var sæsonen 2004/2005. CSKA begyndte at optræde i Champions League. I anden kvalifikationsrunde spids aserbajdsjansk "Neftchi" (0: 0, 2: 0), og den tredje - skotske "Rangers" (2: 1, 1: 1). I gruppespillet var den russiske klub i samme gruppe med det engelske "Chelsea", det portugisiske "Porto" og fransk "PSG". Efter en målløs uafgjort i Portugal og et hjem sejr over den franske (2: 0) i Berezutski holdet havde alle chancer for at fortsætte kampen.

Situationen ændrede to nederlag fra "Chelsea" (0: 2 og 0: 1). Efter at "CSKA" tabte "port" hjemme. I den sidste runde havde de en part til at slå PSG og påberåbe sig, at de portugisiske mister point i kampen mod England, der allerede har sikret førstepladsen. CSKA klaret - Semak hattrick, hvilket bringer til Moskovitter sejr i Paris 3: 1. Men den "port" snuppede sejren fra "Chelsea", 5 minutter før sidste fløjt. CSKA tog tredjepladsen i gruppen, fortsatte præstation i Europa League.

"Soldater" straks sat i 1/16 på portugisisk "Benfika" (2: 0, 1: 1) og derefter bestået Beograd "Partizan" (1: 1, 2: 0) og fransk "Oser" (4: 0 0: 2).

I semifinalen, russerne til en fest bundet med den italienske "Parma" 0: 0, og huset besejrede en modstander 3: 0. Så CSKA har optrådt i finalen i Lissabon "Sporting". Efter den første gang "CSKA" tabte 0: 1. Vendepunktet kom på 56 minutter, når Alexei Berezutski udlignet. Så Zhirkov og Vagner Kærlighed bragt sagen til ophør. Vindende 3: 1. CSKA Moskva - UEFA Cup.

Holdet af Rusland

Den russiske hold Berezutski fungerer siden 2003. På højden af ​​sin succes, var han i 2008 ved EM i Østrig og Schweiz.

Russiske hold mirakuløst ramte EM, nåede euroen fra den anden plads, kun gennem et hjem nederlag i den sidste runde af briterne.

Euro russere rivaler var spaniere, svenskere og grækere. I sin debut kamp Berezutski hold led et knusende nederlag ved Spanien af ​​1: 4. Men efter, takket være to sejre over Grækenland (1: 0) og Sverige (2: 0), der blev offentliggjort i slutspillet fra det andet sted.

Enestående var kvartfinalen kamp. Konto i begyndelsen af ​​anden halvleg, Pavlyuchenko åbnet. 5 minutter før sidste fløjt, havde hollænderne reddet fra nederlag van Nisterloy. Vinderen blev bestemt i ekstra tid. Torbinski og Arshavin gjorde Rusland i semifinalen.

I kampen for at få adgang til den afgørende runde af Euro russerne igen afstået til Spanien (0: 3), hvorved vinde bronzemedalje.