Russisk tennisspiller Anastasia Pavlyuchenkova: biografi, sport karriere, personlige liv

Anastasia Pavlyuchenkova - Russisk tennisspiller, vinder af mange internationale konkurrencer afholdes i regi af WTA og ITF. Gentagne gange vundet i junior Grand Slam i både single og double. I det russiske hold nåede finalen i Fed Cup.

Baggrund atleter

Anastasia Pavlyuchenkova S. blev født i juli 1991, i Samara. Familien af ​​de fremtidige tennisspillere næsten al deres tid beskæftiger sig med forskellige former for sport. Hendes bedstemor spillede basketball på et professionelt niveau, min mor deltog i forskellige konkurrencer i svømning, og hans far - i roning. Denne kærlighed til sporten indpodet Pavlyuchenkova familie og deres børn.

Nastia først satte foden på en tennisbane i 6 år. Den første træner var hendes mor, da hendes storebror Alexander var forlovet.

Junior karriere

Debut af russiske tennisspillere i internationale konkurrencer afholdt i 2004. Ved turneringen i Polen engang lykkedes det hende at komme ind i semifinalerne, hvilket mange eksperter til at tale om mig selv som en meget lovende atlet.

Den første succes kom til den unge tennisspiller i en alder af 14. Anastasia Pavlyuchenkova parret med Julia Solonitskoy vandt ITF turnering afholdt i St. Petersborg.

Et år senere, det blev den bedste atlet i singler konkurrencer i den italienske Casale Monferrato. Også i en duet med Evgeniya Rodina Anastasia vandt turneringen i Podolsk. Med disse sejre Pavlyuchenkova er blevet det første ketcher i verden blandt juniorer.

Den professionelle karriere

I 2007, da det blev klart, at den unge russiske kvinde venter på en lys fremtid i tennis, hendes familie besluttet på et meget alvorligt skridt. Til Anastasia kan det være mere produktivt at træne forældrene solgte bilen og flyttet til en mere beskeden lejlighed. Med de penge kunne de betale for opholdet og studere datterselskab i Frankrig, hvor hendes træner var et velkendt mentor Patrick Mutorgla.

Og resultaterne var ikke længe på sig. I år Anastasia Pavlyuchenkova, tennis, for hvilke der blevet næsten en følelse af alt liv, vandt fordobles ved ITF turnering i Les Contamines-Montjoie, Minsk og Poitiers. Det er bemærkelsesværdigt, at alle disse begivenheder fandt sted på hårde overflader, som blev "Crown" for de russiske atleter.

I år oplevede debut Anastasia i Grand Slam-turneringer. På domstolene Uimbildona hun var i stand til at kvalificere sig, men stoppede ved den fase af den første runde.

2008 er begyndt meget godt for Anastasia. Inden for to uger, hun vandt fordobles på tre turneringer ITF - Vsevolozhsk, Moskva og Belgien Torhout. En måned senere var hun i en duo med den rumænske tennisspiller Sorani Krastev vandt den første konkurrence, der blev afholdt i regi af WTA, som fandt sted i den marokkanske Fez.

Selv ved fire turneringer ITF Pavlyuchenkova sejrede i single. Ud over konkurrencen på et tæppe i Minsk, det var bedst på hårde domstole i Moskva, Bratislava og Poitiers. Relativt godt Anastasia Pavlyuchenkova spillet i år og i Grand Slam-turneringerne. På domstolene i Frankrig og USA, hun gjorde det til anden runde, og i Uimbildone - i den tredje.

Gradvist få uvurderlig i forskellige konkurrencer sport erfaring, Anastasia hvert år for at forbedre deres færdigheder. I 2010 hun først vandt i singler på WTA-turnering i Monterrey, og derefter gentaget sin præstation i Istanbul.

i 2011 bragte de 20-årige russiske atlet nye resultater. I januar, Anastasia Pavlyuchenkova vandt double turnering i Brisbane, og igen i marts var den bedste singler skater i Monterrey. På domstolene i Roland Garros og US Open, lykkedes det hende at komme ind i kvartfinalen.

På grund af de gode resultater af Anastasia Pavlyuchenkova, ratingen er på listen over de bedste tennisspillere i verden var på rekorden for hendes trettende plet, var inviteret til landsholdet for at deltage i Fed Cup. Her nåede Rusland finalen, tabe til Tjekkiet.

I 2013 begyndte Pavlyuchenkova at træne under vejledning af legendariske tidligere tennisspiller Martina Hingis. I januar, Anastasia vandt double turnering i Brisbane, så vandt igen i Monterrey. I maj, atleten var den bedste singler skater i konkurrencen i den portugisiske Oeiras, og i september, Agnieszka Radwanska i en duet med polka sejrede i Seoul. På Universiade i Kazan tennisspiller har vundet guldmedalje i double og sølv - i teamets liga. I Fed Cup Anastasia Pavlyuchenkova i det russiske hold igen nåede finalen, hvor blev besejret af Italien.

vellykket i år var også forestillinger på Grand Slam-turneringer. I double nåede hun 1/4 finalen i Australien og Frankrig.

Anastasia Pavlyuchenkova fortsætter med at glæde sine fans et fantastisk spil og vinde prestigefyldte turneringer. vandt konkurrencen i Sydney, fordobler hun - med en positiv bemærkning til det begyndte i 2017.